Team Feelings

Iris van Wessel, holistisch therapeut, Master Coach lichaamsgericht en systeemwerk, Reikimaster, Ademtherapeut, yoga en meditatiedocente, trainer, NEI therapeut i.o. en eigenaresse van Feelings Massage & Well-being.  

Al sinds mijn kinderjaren ben ik bekend met massage en yoga; als ik niet kon slapen masseerde mijn moeder voor het slapen gaan mijn handen en deed ik samen met haar yoga en ontspanningsoefeningen. Ik masseerde familieleden op gevoel met prima resultaat. Destijds werkend in het bankwezen wilde ik graag meer kennis over wat ik precies aan het doen was met een massage. En van het een kwam het ander; van bankwezen naar mijn eigen praktijk in massage & therapie, Personal Coaching en yoga!   

Na diverse massageopleidingen gevolgd te hebben, ben ik in 2012 officieel mijn eigen massagepraktijk Feelings Massage & Well-being in Beuningen gestart.  

Inmiddels is dit uitgegroeid tot een professionele holistische praktijk met zowel kennis van de Westerse als de Oosterse geneeskunde. Door mijn vele opleidingen en ervaring weet ik dit op geheel eigen wijze te combineren tot maatwerk voor jou!   

In mijn praktijk vind je naast Massagetherapie ook Lichaamsgerichte Personal Life Coaching, Yoga en meditatielessen, workshops, retraites en andere events. 
Ik geef o.a. de yogalessen Yinergy, Hatha/Yin, Yoga Nidra, OMMM Class, baby- en zwangerschapsyoga en val in waar nodig.

Tevens geef ik massagetrainingen bij erkende opleiders waaronder de opleiding NGS Masseur, Voetreflextherapie, Holistic Pulsing en Ayurvedische massage. 

Kitty van der Vooren, docente Yin yoga 

Yoga is voor mij een oplaadmoment helemaal voor mezelf. Rust en ruimte in mijn hoofd, bewustwording. Yoga heeft me geleerd bewust te zijn van mijn grenzen, van hoe met me is en te handelen op basis van wat ik op dat moment nodig heb. Niet alleen op de mat, maar juist ook in het dagelijks leven. Yoga help me in balans te blijven en om gezonder ouder te worden.  

Ik word blij van: yoga natuurlijk :-), mijn gezin, dansen, buiten zijn (en lekker knus binnen opwarmen met een boekje op de bank), wandelen, Zweden.  

15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met meditatie en daarna tijdens een meditatieretraite ook met yoga. Ik heb meerdere meditatie-, mindfulness- en yoga workshops en opleidingen gedaan. Yin yoga is de vorm van yoga die ik voornamelijk geef.  

Waarom? Omdat het zo’n mooie, zachte, toegankelijke vorm van yoga is.  

Kom je bij me op de mat? 

Mireille Steendam, docente Hatha en Hatha/Yin 
 
Ik ben Mireille, woon in Nijmegen en ben psycholoog (in opleiding tot GZ-psycholoog). Vanaf jongs af aan houd ik me al veel bezig met beweging, flexibiliteit en spiercontrole, met name gericht op ritmische gymnastiek.  
 
Vanaf mijn 15e jaar ben ik geïnteresseerd geraakt in yoga, omdat yoga beweging combineert met psychologische en filosofische aspecten. Yoga is voor mij een mooie verbinding tussen mijn passie voor beweging en mijn passie voor psychologie.  
In 2018 heb ik een hatha en ashtanga-vinyasa yogadocent opleiding gedaan in India. Vanaf dat moment geef ik verschillende lessen. Mijn lessen zijn altijd gefocust op alignement, het reguleren van je zenuwstelsel en contact maken met je eigen flow.

Tijdens de les help ik, alleen als jij dat fijn vindt, met het corrigeren van de houdingen zodat je een betere alignement kunt vinden. Bij de rust pose (savasana) help ik je om een extra diepe ontspanning te vinden. Samen met mijn klas bepaal ik wat passend is voor ons.  
 
Yoga gaat over verbinding maken met jezelf, en tijdens mijn les wil ik je de ruimte bieden om te onderzoeken waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik hoop je te ontmoeten op de yoga mat, zodat we er samen een fijne, speelse en leuke les van kunnen maken.  
 
Namasté, Mireille 

Marieke Awater, docente Hatha yoga 

Graag stel ik me kort aan jullie voor, mijn naam is Marieke Awater, woonachtig in Beuningen. Naast mijn werk als persoonlijk begeleider voor mensen met NAH (niet Aangeboren Hersenletsel) ben ik ook yogadocent. Op dit moment geef ik les aan mensen met NAH en stoelyoga, o.a. bij trainingscentrum Michi in Nijmegen. Ook val ik regelmatig voor verschillende docenten in. 

Mijn wens is om het lesgeven in yoga meer uit te breiden en dan graag in Beuningen. 

Na een fijn kennismakingsgesprek met Iris verzorg ik de yogalessen op woensdagavond.  

Dat kunnen meerdere vormen zijn: (milde) hatha yoga, yin yoga, stoelyoga of yoga voor mensen met NAH. 

Ik hoop veel mensen te ontmoeten in mijn lessen bij Feelings yoga. Ik heb er zin in. 

Namasté 

Marieke Awater