Privé retraite

Soms is het fijn om even alleen te zijn, om volledig tot rust te komen, gebeurtenissen te verwerken en inzicht te krijgen over jouw wensen en ideeën.
Je gedachten te ordenen.
Je minder in je hoofd te voelen en meer in je lichaam.
Wat wil je werkelijk? Wat heb je werkelijk nodig? Wie ben je echt?

Een privé retraite onder deskundige en professionele begeleiding is dan de oplossing.
In een rustige en niet alledaagse omgeving, even weg van alle beslommeringen van alledag.

Een privé retraite is altijd maatwerk. De een heeft behoefte aan een rust, relax en een verwen retraite, de ander aan inzicht of een persoonlijke life coaching. Blokkades te voelen en in te zien. Verbinding met jezelf om je meer in je lichaam te voelen, uit je hoofd, meer ruimte te maken voor jezelf en persoonlijke belemmeringen in te zien zodat je ze achter (je) kunt laten, je weer kunt richten op de toekomst.

De mogelijkheden bij Feelings zijn zeer divers en altijd met professionele en ervaren begeleiding.
Een greep uit de mogelijkheden, ook combinaties zijn mogelijk:

– Persoonlijk gesprek en life coaching
– (familie) Opstellingen
– Voice Dialogue
– Wandel- en natuurcoaching
– Mindfulness
– Lichaamsgericht werk en Ademwerk
– Yoga
– Meditaties
– Reading
– Maatwerk massages

Een privé retraite is niet voor alleen een persoon, maar kan ook met meerdere personen zijn in privésfeer, als privé groepsretraite. Afhankelijk van de doelstellingen van ieder is het wenselijk dat naast vertrouwen onderling de groep niet te groot is (2 – 4 personen)

Ook wat betreft onderkomen en verzorging zijn er diverse mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en het aantal personen.
Uiteraard kan dit op een locatie die je zelf uitkiest of al hebt gehuurd. Wij kunnen je ook helpen met het vinden van een locatie voor jou, waar je je prettig bij voelt. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact op.
Wij staan voor je klaar.