Praktijk

Feelings Massage & Well-being is een professionele, holistische praktijk voor Massage en Massagetherapie, Personal Coaching en Yoga in Beuningen;
drie disciplines die bij Feelings naadloos in elkaar passen. Voor het herstel van jouw balans, op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Onze professie beperkt zich niet tot de diverse erkende studies en opleidingen. Naast de holistische visie en jarenlange ervaring maakt de unieke combinatie van de specialismen, in zowel de Westerse als de Oosterse geneeskunde, jouw behandeling uniek en maatwerk.
Je kunt zowel met klachten en vragen (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) als preventief terecht bij Feelings Massage & Well-being.

Wat kun je verwachten?

Jij staat centraal; zowel in de massagetherapie als in yoga en Personal Coaching.
In een intakegesprek staan wij samen o.a. stil bij je vraag, probleem of (pijn)klacht. Zoals hoe dit voelt in je lichaam: fysiek en emotioneel. Jouw ideeën daarover.
Dit vormt de basis van de verdere behandeling of coachsessie.

Ik nodig je uit: om te voelen wat jij in je lichaam opmerkt.
In de massagetherapie door de aandachtige wijze van aanraken en behandelen. In de Personal Coaching door lichaamsgerichte therapie en massage coaching. In Yoga wat je beperkt en waar je flow is. Door te luisteren naar je lichaam maak je betere keuzes; keuzes die je nodig hebt.
Ik begeleid je daarbij om alles wat je bij jezelf ontdekt te doorvoelen en hieraan woorden te geven. Het hoeft niet per se fijn of gemakkelijk te zijn. Het kan ook zwaar of minder plezier aanvoelen.
Alles mag gevoeld worden, mag er zijn. Jij mag er zijn.
Zo kom je (weer) in contact met jezelf.  Vanuit dit contact krijg je inzicht wat je lichaam wil vertellen, waar knelpunten en blokkades liggen.
Én waar jouw kracht ligt.

Naast de behandelingen en coachsessies is ook advies over eventuele lichamelijke klachten, houding en specifieke oefeningen uit fysiotherapie en yoga een onderdeel zodat je meer verbetering van je houding, verlichting van klachten en meer ruimte in je lichaam kunt gaan ervaren. Meer in contact met jezelf.
Indien nodig stuur ik je door naar een andere (para)medische specialist om zo samen maatwerk te verkrijgen.

Voor veel behandelingen kan een vergoeding volgens uw zorgverzekering mogelijk zijn. Dit valt binnen de aanvullende verzekering onder alternatieve geneeswijzen bijv. (Voet) Reflextherapie, Shiatsu of Ayurvedische therapie. Raadpleeg altijd uw polis/zorgverzekeraar en de ruimte in uw polis. Er is geen inzage in uw polis/ruimte en wij zijn hiervoor nimmer aansprakelijk. Aangesloten bij beroepsverenigingen BATC, CAT en NGS.