Mind, Body & Spirit Experience

Je gaat mee op reis… de reis voor jezelf.
Je reist naar je innerlijke kracht toe.

Stap voor stap wordt je begeleid door 2 fantastische dames met ieder hun eigen kwaliteiten om jou naar je kern te brengen.

Laag voor laag wordt je meegevoerd om bij jezelf thuis te komen. Mind, Body & Spirit worden één.
Verleden, Heden & Toekomst worden je duidelijk deze reis.

De reis naar jezelf start, doordat je de keuze maakt om even uit je dagelijkse leven te stappen en mee te gaan naar het prachtige Spaanse Andalucia.

In het mooie Andalusië organiseren Dorothé en Iris deze unieke Mind, Body & Spirit Experience in Albox, Almería, Spanje.
Een kleine plaats vlak bij het vliegveld van Almerìa, in mooie en luxe appartementen.
Een gevarieerd programma van 2 nuchtere professionals met o.a. yoga, meditaties, intuïtief tekenen, reading, healing, lekker eten en natuurlijk een verkoelende duik in het zwembad onder de heerlijke warme zon. Kortom een week voor jouw Mind, Body & Spirit! Een massage is ter plaatse bij te boeken (in het complex).
Doe je mee met ons?

Wat kun je verwachten

~ Intuïtief tekenen ~
Hierin ga je aan het werk met meditaties en intuïtief tekenen, waarbij je dus absoluut geen teken talent hoeft te zijn.
De lessen laten je beseffen van het punt in je leven waar je NU staat, en helpen je op het pad, waar je naartoe wilt…
~ Yoga & Meditatie ~
Je hoeft geen ervaring te hebben, we nodigen je uit om te ervaren
~ Reading ~
~ Ademwerk ~
Voor een ruimere ademhaling, transformerend, meer ruimte in mind body en spirit
~ Healthy food ~
~ Verbinding en healing ~
~ en uiteraard gezelligheid en humor!

Naast deze ingrediënten zijn er nog meer fijne en mooie dingen, die we nog even geheim houden.
Kortom, een week voor jouw Body, Mind en Spirit!
Er is geen overload in het programma maar voel altijd wat je nodig hebt

Naast het verblijf, programma en de professionele begeleiding is de experience All-in. d.w.z. inclusief fruit en brunch, diner water/thee/koffie/sap gedurende de dag en het gebruik van alle benodigde materialen.

Alcohol en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen in de prijs, alsmede vliegticket en/of ander vervoer naar de locatie, evt huurauto en (reis)verzekering (reisverzekering met Europadekking is verplicht).
Deze All-in Experience is per persoon € 1.375,- (aanbetaling € 675,-)
Het maximale aantal deelnemers is 8, dus geen massale groepen.

Hosts:

Iris van Wessel

Naast Allround massagetherapeut is Iris ook Ayurvedisch therapeut, Shiatsu en voetreflextherapeut, Yoga- en meditatiedocente.
Daarnaast schildert ze, is ze Ademcoach en Lichaamsgericht Master Coach, geeft healings, readings en adem- en energiewerk.

Door haar vele opleidingen en ervaring, die prachtig samenkomen, kan ze als geen ander aanvoelen, schakelen en maatwerk leveren. Door te luisteren naar het lichaam en diens behoeften geeft ze je inzicht in wat je lichaam weergeeft en wat de behoefte is. Je lichaam weet altijd wat goed voor je is.

Ze staat voor respect, een veilige bedding en verbinding zodat jij werkelijk naar jezelf kunt gaan. Praktisch en liefdevol nodigt ze je uit om in je eigen kracht te komen!

Dorothé Albers

Dorothé is Medium en spiritueel adviseur, en in het bijzonder gespecialiseerd in het tekenend mediumschap. Daarnaast is ze docent Mediumschap en Mediamieke kunst.  

Ze werkt al ruim 20 jaar in haar praktijk Indhira te Nijmegen waar ze naast het mediumschap ook haar kennis en kunde als Ayurvedisch massagetherapeut, healer en magnetiseur inzet voor jou, naast haar eigen levenservaringen.

Praktisch en duidelijk als ze is, geeft ze je liefdevol de kans te ervaren, inzicht te krijgen en te helen, altijd met respect voor jou


Wil je meer weten of je plek reserveren? Neem contact op of vul het contactformulier in.
Meer informatie over Dorothé Albers vindt je op www.indhira.nl